FembotWiki is now up and running

Important news and updates from the Fembot Central staff about the site.
(Only staff can start topics but members can post replies.)
Posts: 4
Joined: Wed Feb 02, 2011 2:02 pm

The wiki look good

Postby Sir-Q » Thu Feb 03, 2011 4:59 pm

Nice job on the wiki.

Could I get an account so that I can help write or edit articles, I just love the interactive story part.

User avatarRobotman
Fembot Central Staff
Posts: 7667
Joined: Tue May 13, 2003 7:01 pm
Location: Calgary

Postby Robotman » Fri Feb 04, 2011 6:21 am

Check your private messages for your account info. ;)

Posts: 17
Joined: Tue Dec 07, 2004 12:45 pm

Postby linzhang77 » Mon Feb 14, 2011 5:44 am

Can I get an account too, wana upload some translated pics.

--> http://www.fembotcentral.com/viewtopic. ... 3&start=50


Also I'm not too wiki savvy, so is there a way to upload pics in one selective section so its easier to follow up on new pics and updates and wont intrude the other galleries and new image section?

User avatarRobotman
Fembot Central Staff
Posts: 7667
Joined: Tue May 13, 2003 7:01 pm
Location: Calgary

Postby Robotman » Mon Feb 14, 2011 7:33 pm

Check your private messages for you FW password. ;)

When pics are uploaded to FembotWiki, they have to be manually added to a gallery. I can show you how that's done once you start uploading pics.

Posts: 799
Joined: Wed Oct 23, 2002 9:59 pm
Location: Portland, OR

Re: FembotWiki is now up and running

Postby 33cl33 » Wed Sep 21, 2016 1:10 pm

Can't remember if this is the thread for it or not - but I was trying to upload screencaps of Aida from M's AoS, and got this error on the wiki (got some of them up before it happened and I had to stop):


Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@fembotwiki.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Posts: 799
Joined: Wed Oct 23, 2002 9:59 pm
Location: Portland, OR

Re: FembotWiki is now up and running

Postby 33cl33 » Wed Sep 21, 2016 1:12 pm

Apparently I got logged out as well in the process, if that helps.

33cl33 wrote:Can't remember if this is the thread for it or not - but I was trying to upload screencaps of Aida from M's AoS, and got this error on the wiki (got some of them up before it happened and I had to stop):


Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@fembotwiki.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Posts: 307
Joined: Thu Sep 08, 2016 10:12 am

Re: FembotWiki is now up and running

Postby Uncom » Wed Sep 21, 2016 1:15 pm

I also had that error (except that i wasn't logged into FembotWiki), refreshing the page did the job to me.

User avatarRobotman
Fembot Central Staff
Posts: 7667
Joined: Tue May 13, 2003 7:01 pm
Location: Calgary

Re: FembotWiki is now up and running

Postby Robotman » Wed Sep 21, 2016 1:22 pm

This is an error that occurs sometimes since the upgrade we did recently. We can't figure out what's causing it, and therefore we can't really do anything about it. Oddly, the image you were uploading might have uploaded just fine even though you got the error. It's a shitty situation, but like I said, there's nothing we can actually do about it right now.

It usually clears up within minutes, and things get back to normal then.

Posts: 799
Joined: Wed Oct 23, 2002 9:59 pm
Location: Portland, OR

Re: FembotWiki is now up and running

Postby 33cl33 » Wed Sep 21, 2016 1:31 pm

Robotman wrote:Oddly, the image you were uploading might have uploaded just fine even though you got the error... It usually clears up within minutes, and things get back to normal then.


Indeed, it did! No biggie, and I forgot I had seen Spaz or someone mention it before. Carry on :-)

Posts: 20
Joined: Mon Feb 03, 2014 7:52 pm

Re: FembotWiki is now up and running

Postby Cybergirl » Thu Jun 28, 2018 3:23 pm

I would like an account on the wiki so I can start putting my art there, is this still how you get an account on the wiki?

PreviousNext

Return to Announcements



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest